Despre compania Inter Imobiliare

Despre companie

Satisfacţia clientului e cel mai important bun tranzacţionat de Inter Imobiliare.
Instrumente iscusite de marketing, investiţii masive în publicitate şi pregătirea consultanţilor noştri, construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de crestere a companiei Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului. Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri.

Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Mai mult de 18 Ani experienta
Interviu Inter Imobiliare
Servicii

O atitudine proactivă având în centru clientul şi satisfacţia sa. Acest demers nu ar fi posibil fără expertiză şi profesionişti adevăraţi în real estate.

Servicii imobiliare pentru persoane fizice Servicii imobiliare pentru persoane fizice

In viata multora dintre noi casa este punctul de referinta. Oricat am lucra, oriunde am merge, in final vrem acasa. Casa este micul nostru sanctuar unde petrecem timp in familie si ne reincarcam bateriile. Din acest punct de vedere o locuinta este lucrul care ne stabilizeaza cel mai mult si cea mai importanta investitie in viitorul nostru si al familiei noastre.

Detalii
Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari Servicii imobiliare pentru dezvoltatori imobiliari

Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Detalii
Servicii imobiliare pentru persoane juridice Servicii imobiliare pentru persoane juridice

Doriti sa investiti in sectorul imobiliar din Iasi?
Datorita vechimii noastre pe piata imobiliara din Iasi am ajuns sa cunoastem orasul si oportunitatile oferite de el. In plus, am face orice pentru a-l ajuta sa creasca si mai mult. De aceea suntem deschisi oricaror colaborari si oferim cea mai buna consultanta imobiliara oamenilor cu initiativa.

Detalii
Comision 0% pentru cumparator Comision 0% pentru cumparator

Orașul Iași a devenit un magnet pentru cumpărătorii care caută o investiție rezidențială inteligentă. Cu proiectele sale rezidențiale în plină expansiune, orașul oferă acum o oportunitate unică: achiziția de noi proprietăți fără a plăti comision de cumpărare. Prin urmare, explorează această oportunitate cu noi, prin TURUL PROIECTELOR IMOBILIARE GRATUIT.

Detalii
Consultanţă în tranzacţii imobiliare Consultanţă în tranzacţii imobiliare

Pe o piaţă cu o dinamică ieşită din comun, cu foarte multe unităţi locative la tranzacţionare, un consultant profesionist este condiţie sine qua non pentru a face un business cu adevărat profitabil.

Detalii
Evaluări imobiliare Evaluări imobiliare

Ești gata să intri în lumea fascinantă a imobiliarelor? Bine ai venit! Dar stai puțin! Înainte să faci vreun pas, să știi că evaluarea proprietății este cheia succesului tău. Chiar, cu siguranță te întrebi... ce e așa important la evaluarea proprietății?

Detalii
Cursuri pentru agenti imobiliari Cursuri pentru agenti imobiliari

Ai auzit probabil ca domeniul imobiliar este plin de oportunitati, dar te-ai intrebat vreodata cum anume poti sa pasesti cu incredere pe acest teren vast si provocator? O academie specializata in formarea agentilor imobiliari poate fi cheia care sa iti deschida nu doar usi, ci si perspective noi intr-o cariera plina de potential.

Detalii
Cultura organizationala Cultura organizationala

Pe o piata cu o dinamica iesita din comun, cu foarte multe unitati locative la tranzactionare, un consultant profesionist este conditie sine qua non pentru a face un business cu adevarat profitabil.

Detalii
Responsabilitatea Social Corporativa Responsabilitatea Social Corporativa

Ce reprezinta activitatea CSR in compania Inter Imobiliare?
Conceptul “FAPTE “ este un angajament, un scop, o misiune in sine. “FAPTE” este o atitudine CSR, construita pe trei directii de actiune: educatie, mediu, implicare sociala
Cu responsabilitate aducem in centru sustenabiliatea in FAPTELE noastre.

Detalii
F.A.P.T.E. F.A.P.T.E.

Prin intermediul cursurilor Academiei Smart Experience, marca Inter Imobiliare, echipa noastra a reusit sa devina ceea ce este astazi: o echipa inzestrata cu inteligenta emotionala matura, cu informatii pertinente despre piata imobiliara, capabila sa gaseasca oportunitati, solutii si sa ofere raspunsuri la nevoile clientilor sai.

Detalii
Angajam agenti imobiliari in Iasi Angajam agenti imobiliari in Iasi

Știi ce e cel mai frumos la munca de agent imobiliar? Varietatea. Fiecare zi vine cu noi provocări și satisfacții, iar la Inter Imobiliare, te susținem să devii cel mai bun. Nu doar că te ajutăm să îți dezvolți abilitățile, dar îți oferim și un mediu de lucru unde colegii noștri sunt mai mult decât parteneri de lucru; sunt prieteni, sunt familie. Ești gata să fii parte din această familie imobiliara?

Detalii

Premii obtinute

  • Mai 2023 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Agenția Imobiliară locală a anului 2022 Iași
  • Mai 2022 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Agenția Imobiliară locală a anului 2021 Iași
  • Mai 2021 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Agenția Imobiliară locală a anului 2020 Iași
  • Martie 2020 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Agenția Imobiliară a anului 2019 Iași
  • Martie 2019 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Cea mai performanta echipa de vanzari Ansambluri Rezidentiale din Romania
  • Martie 2019 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Cel mai puternic Brand imobiliar local Iasi
  • Martie 2018 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Cea mai puternica Agentie din Iasi
  • Martie 2017 - Gala Profesionistilor in Imobiliare
    Agentia Anului in Iasi

Locatiile agentiei Inter Imobiliare

Activam ca si companie imobiliara in piata imobiliara din Iasi, inca din anul 2002. Consideram, ca in toti acesti ani de activitate continuua, am invatat toti parametrii care conteaza in aceasta piata, pe care o administram cu mare drag. Va asteptam, in locatia noastra, sa va impartasim toate raspunsurile, la intrebarile D-voastra pentru domeniu imobiliar.

Suna acum Mesaj